Sista middagen med gänget

37 personer från hela Sverige: Från Luleå i norr till Lund i söder har snart tillbringat tre veckor tillsammans i det fascinerande landet Sydafrika.
En resa, som snart ska sammanfattas och sparas i minnenas arkiv.
En resa, som är värd det absolut bästa att avslutas med: Champagneprovning!
Men eftersom endast bubbel som tillverkats i champagneområdet i Frankrike får kallas champagne, så kallas den i Sydafrika istället för "Metod Cap Classic". 
På vingården J C Le Rouxs provades bubbel av bästa kvalite' - med ostron, med skaldjur, med ost som tilltugg. Att vi därefter orkade få ner en trerätters middag är väl förunderligt, men vill man något riktigt mycket, så är ingenting omöjligt...
 
 
 
 
 
Gott bubbel, god middag, goda vänner, goda samtal och ett gott avslut på en fantastisk dag i vindistriktets hjärta!
 
 

Kommentera här: